Steigerhouten tafel maken

By | June 28, 2016

Wil jij zelf een steigerhouten tafel maken? Dan zit je hier goed. Zelf klussen kan heel leuk en geldbesparend zijn, mits je het goed doet! Uiteraard wil je het goed doen, dus wat doe je dan? Dan zoek je een geschikte bouwtekening.

Uit de losse pols gaan klussen is verleidelijk, maar bijzonder dom. Je gaat geheid fouten maken. Met alle financiële en emotionele gevolgen van dien. Oké, dat klinkt misschien wat zwaar, maar laten we eerlijk zijn. Hout verpesten en weer nieuw aan moeten schaffen en opnieuw moeten beginnen is wel erg frustrerend.

Zelf een steigerhouten tafel maken

Een steigerhouten tafel maken is erg makkelijk, maar je moet wel een goede bouwtekening hebben! Een voorbeeld van een geschikte bouwtekening zie je hier:

steigerhouten tafel maken

Mooi toch? Uiteraard heb je er meer nodig waarin ook duidelijk alle stappen weergegeven worden.

Maar hoe kom je aan deze tekeningen? Dat zal ik je vertellen. Die vind je in het bouwtekeningenpakket van Fred. Fred (Schouten) is een man die enorm veel ervaring op het gebied van klussen en zelf meubels maken heeft. Als je op de tekening hiernaast klikt ga je direct naar zijn site. Werp vast even een blik!

Hij heeft de afgelopen jaren van alles ontworpen en overal heldere en overzichtelijke bouwtekeningen van gemaakt. Iedereen kan ermee uit de voeten, ook jij als je weinig of geen ervaring hebt.

Het is zo’n ongelofelijk uitgebreid pakket.. Er zitten ruim 10.000(!) tekeningen in, voor alles wat jij zou willen maken. Je bedenkt het en het zit erin. Tafels, stoelen, schuren, konijnenhokken, noem maar op! Nooit meer dure meubels en andere dingen kopen, maar zelf maken!

Meer Informatie

 

Bedenk je eens in hoeveel geld dit jou gaat besparen. En het is nog leuk om te doen ook! Klik op de ‘MEER INFORMATIE’-knop voor meer informatie over het pakket.

Oh ja, niet goed = direct geld terug! Alle risico’s zijn dus voor jou weggenomen. Als je even je best doet zit je vanavond nog aan je zelfgemaakte tafel.

Veel plezier met je nieuwe hobby!

Klik op onderstaande banner om direct naar de site van Fred te gaan:

Banner van Fred

 


Meer tips nodig?

Leer hier alles over veilig klussen

Lees hier over schoonmaken en onderhouden van tuinmeubels

Lees hier alle informatie over steigerhout

Andere bouwtekeningen?

Zelf kippenhok maken

Picknicktafel zelf maken

Loungebank zelf maken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *