Zelf steigerhouten tafel maken! Hier je bouwtekening!

Je wil zelf steigerhouten tafel maken en hebt daar een bouwtekening bij nodig? Dan is het goed dat je op deze website geklikt hebt. Zelf klussen is heel erg leuk om te doen, maar zonder bouwtekening aan de slag gaan is af te raden.

Helaas zijn er enorm veel slechte bouwtekeningen op internet te vinden. Met een slechte tekening gaat je bouwproject absoluut mislukken en dat is zonde van je tijd en van je geld.

Zelf steigerhouten tafel maken

zelf steigerhouten tafel maken

Dit is een goed voorbeeld van een mooie steigerhouten tafel. Het zit eenvoudig in elkaar dus het is zonde om hier honderden euro’s voor te gaan betalen. Je kunt hem net zo goed zelf maken!

Maar de vraag is; hoe ga je dat doen? Ga je zomaar aan de slag met je steigerhout en je gereedschap? Nee.

Je gebruikt een bouwtekening van Fred Schouten. Fred is een klusser die enorm veel ervaring heeft met het ontwerpen van meubels en andere houten bouwwerken. Hij heeft ongelofelijk veel ontworpen en daar heldere werktekeningen van gemaakt waarmee iedereen uit de voeten kan.

Of je nu iemand bent die zelf ook al veel geklust heeft of iemand die nog nooit een hamer heeft aangeraakt, iedereen krijgt met deze bouwtekeningen een prachtig eindresultaat.

De beste bouwtekeningen

Wil jij dus zelf steigerhouten tafel maken? Dan zit je bij Fred goed. Overigens zit er in dit pakket niet alleen een bouwtekening voor een steigerhouten tafel, maar zitten er nog ruim 10.000 andere bouwtekeningen bij!

Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar geschikte tekeningen. Voortaan heb je alles bij de hand en kun je alles zelf maken. Bedenk je eens hoeveel geld je gaat besparen! Geen duizenden euro’s meer uitgeven aan meubels, maar gewoon alles zelf maken. Nog leuk om te doen ook.

Bekijk gewoon de site van Fred eens. Voor nu alvast veel klusplezier toegewenst!


Hier vind je jouw bouwtekeningen!

BouwtekeningenpakketFred

Ben je niet tevreden? Krijg jij je geld terug

Nu downloaden

Meer Informatie

Veel bouwplezier!

Banner Fred


Meer handigs:

Klussen zonder gevaren? Lees mijn handleiding over veilig klussen

Schoonmaken en onderhouden van tuinmeubels? Klik hier

Wat is steigerhout precies? Hier leg ik het uit!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *