Steigerhout salontafel maken? Met deze bouwtekeningen een makkie!

By | September 26, 2016

Steigerhout salontafel maken? Dan zit je gebakken want ik heb de beste bouwtekeningen voor je. Een salontafel is een handig voorwerp en je kunt hem prima zelf maken! Check dit:

steigerhout-salontafel-maken

Voorbeeld van een van de bouwtekeningen van een steigerhouten salontafel

Steigerhout salontafel maken

Een mooie steigerhouten salontafel maak je dus gewoon zelf! Wat vind je bijvoorbeeld van dit eindresultaat?

steigerhout-salontafel-maken-2

Mooi hè?

Een steigerhout salontafel maken is iets dat je heel goed zelf kunt doen. Klik maar eens op een van de foto’s, dan zie je waar je de beste bouwplannen haalt.

Deze zitten in Freds Bouwtekeningen, het meest uitgebreide bouwtekeningenpakket dat er te krijgen is. Meer dan tienduizend tekeningen en projecten in één pakket. Dat betekent onbeperkt bouwen.

Freds tekeningen

Het pakket

Je kunt er alles mee gaan maken. Omdat het zoveel tekeningen zijn hoef je eigenlijk nooit meer kant-en-klare meubels en bouwwerken te gaan kopen. Denk eens aan hoeveel geld dit op de lange termijn bespaart. Ongelofelijk veel.

De meest belachelijke bouwprojecten zijn mogelijk met het pakket. Een kippenhok bouwen? Kan. Net als een bijenkast maken. En heb je een bouwtekening biljarttafel nodig? Ook dan kun je het pakket raadplegen.

Inderdaad, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Niet alleen meubels kun je bouwen. Ook andere bouwwerken zoals een carport of een boomhut. Niets is te gek!

Financieel

Het financiële aspect is helemaal aantrekkelijk. Het bouwtekeningenpakket kost een paar tientjes. Maar na één of twee bouwprojecten heb je dat al ruimschoots terugverdiend. Een salontafel steigerhout maken kost je alleen wat geld vanwege het materiaal. Koop je hem in de meubelwinkel? Wees dat alvast voorbereid op een rib uit je lijf. Die dingen zijn gewoon erg duur en zonde van je geld.

Freds Bouwtekeningen is een goed alternatief. Ik raad het iedereen aan om het te proberen, want niet tevreden is geld terug! Simpel als dat. Zo kun je risicoloos uitproberen of het wat voor je is!

Een review Freds Bouwtekeningen vind je hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *