Bijenkast maken? Hier vind je je bouwtekeningen

Wil je een bijenkast maken en ben je op zoek naar het juiste bouwplan hiervoor? Dan zit je warm. Ik weet namelijk waar je de beste bouwtekeningen hebt zodat je straks direct aan de slag kan gaan! Een bijenkast maken is een leuke bezigheid (mits het goed lukt natuurlijk).

Zelf een bijenkast maken

Maar hoe doe je het goed? In ieder geval nooit zonder goed voorbeeld. Je moet nooit zomaar in het wilde weg gaan timmeren, want dat kan alleen maar mis gaan. Het lijkt misschien eenvoudig, maar zelf klussen kan behoorlijk tegenvallen als je zomaar aan de slag gaat.

bijenkast maken

 

Zo zou je bijenkast eruit kunnen komen te zien. Dit is een voorbeeld van een goede bouwtekening, maar natuurlijk heb je er meer nodig om je bouwproject te laten slagen. Voor de allerbeste tekeningen wil ik je graag kennis laten maken met de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Dit is een man die echt al heel erg lang zelf dingen ontwerpt en er bouwtekeningen voor tekent. Hij heeft echt al jarenlange ervaring en dat kun je zien aan de kwaliteit van zijn tekeningen. Kijk eens op zijn site (als je op het plaatje klikt ga je er vanzelf naartoe):

Bouwtekeningenpakket

Het mooie aan dit pakket is dat er meer dan 10.000 bouwtekeningen in zitten. Je betaalt eenmalig een paar tientjes en de rest van je leven kun je alles zelf gaan maken. Stel je eens voor hoeveel geld je gaat besparen omdat je nooit meer meubels of andere dingen hoeft te kopen!

Nooit meer op zoek naar tekeningen

Alles is mogelijk met dit bouwtekeningenpakket. Hondenhokken, krabpalen, hangmatten, zelfs hele huizen kun je ermee maken. Niks is te gek.

Meer Informatie

 

Daarnaast is het goed om te weten dat je sowieso je geld terugkrijgt als het je toch niet bevalt, dus alle risico is voor je weggenomen!

Veel plezier ermee.


Banner van Fred

 

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *