Bloembakken maken? Met deze bouwtekeningen een eitje! Klik nu hier

Zelf bloembakken maken? Bouwtekeningen zijn hierbij essentieel. Wie zonder bouwtekening aan de slag gaat komt voor vervelende situaties te staan. Wil jij een mislukt bouwproject riskeren? Nee? Dat lijkt mij ook. Check dit:

bloembakken maken
Meer bouwtekeningen nodig? Klik op deze tekening

Bloembakken maken wordt een fluitje van een cent. Heb je de pagina van Fred al bekeken? Hij biedt één pakket aan waarmee elk denkbaar bouwproject mogelijk is!

Bloembakken maken

Dus jij wil zelf bloembakken maken? Dan zit je gebakken. Het pakket van Fred bevat namelijk niet alleen bouwplannen om een bloembak te maken, maar ook om allerlei andere voorwerpen zelf in elkaar te zetten. En dit allemaal met heldere en hele duidelijke tekeningen waar elke onervaren klusser zijn weg mee kan vinden!

zelf bloembakken maken
Mooi resultaat toch?

Met ‘allerlei’ tekeningen bedoel ik eigenlijk belachelijk veel tekeningen. Want in welk pakket vind je anders bouwtekeningen voor een carport? En voor een konijnenhok, maar ook voor een steigerhouten loungebank? Inderdaad, nergens.

En zeker niet voor die prijs. Maar nu hoor ik jou denken: wie is die Fred dan? Dat zal ik je vertellen.

Onze grote vriend Fred

Fred is een timmerman die zijn vak al ontzettend lang uitoefent. Met ontzettend lang bedoel ik járen. Dit betekent dat hij ontzettend veel ervaring op heeft gedaan in zijn carrière.

In die periode heeft hij niet alleen maar getimmerd, maar is hij ook gaan ontwerpen. Van die ontwerpen heeft hij vervolgens tekeningen gemaakt waarmee iedereen zijn creaties na kan maken.

Denk dus aan allerlei soorten voorwerpen. Niet alleen meubels, maar ook tuinhuisjes en overkappingen en noem maar op. Het is teveel om hier op te noemen want dan ben ik nog 18 uur bezig.

Hoeveel tekeningen er precies in het pakket zitten? Weet ik niet. Wel weet ik dat het er meer dan tienduizend zijn.

Kortom, je raakt niet uitgebouwd.

Enthousiast?

Op zijn site lees je meer informatie

Veel plezier ermee!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *