Steigerhout meubelen zelf maken? Hier je bouwtekeningen

Steigerhout meubelen zelf maken is erg leuk om te doen. Én je bespaart er een heleboel geld mee, omdat je niks meer hoeft te kopen! Alleen het hout en het gereedschap koop je zelf. Daarna kun je aan je klusproject beginnen en dezelfde dag nog profiteren van je resultaat!

Steigerhout is sowieso een prachtige houtsoort om meubels van te maken. Of je nu binnen- of buitenmeubels wil hebben, steigerhout zorgt overal voor een warme en stoere uitstraling. Een toevoeging aan elke tuin of kamer.

>>Lees hier meer over steigerhout<<

Natuurlijk gaat dit bouwen niet altijd even makkelijk. Nee, bij het doe-het-zelf-project heb je een geschikte bouwtekening nodig die je kunt gebruiken. Steigerhout meubelen zelf maken is in principe leuk om te doen, maar kan ook heel vervelend zijn. Stel dat je een fout maakt en het hele project verpest. Vaak is de schade niet meer te herstellen en moet je dus opnieuw beginnen. Erg frustrerend.

Steigerhout meubelen zelf maken

Dus, een goede bouwtekening is essentieel. Maar hoe kom je eraan? Om te beginnen een voorbeeld van een heldere bouwtekening:

steigerhout meubelen zelf maken

Bovenstaande afbeelding is een voorbeeld van een heldere en overzichtelijke bouwtekening.

Goede bouwtekeningen vind je in het bouwtekeningenpakket dat Fred Schouten gemaakt heeft. Als je op het plaatje klikt ga je naar zijn website en kun je kijken wat er precies allemaal in zit.

Ik kan je wel al iets verklappen; het zijn er ruim 10.000! Wil je steigerhout meubelen zelf maken, dan zit je bij Fred absoluut goed. Het maakt namelijk niet uit wat je wil gaan maken; elk voorwerk dat je kan bedenken is in het pakket vertegenwoordigd. Het zijn allemaal hele overzichtelijke bouwplannen die voor elke klusser (ervaren en onervaren) geschikt zijn.

Meer Informatie

 

Klik hierboven voor meer informatie over het pakket. Het is een kleine investering maar je gaat hier zoveel geld mee besparen, dat je het er zo uit hebt! Je hoeft nooit meer dure houten dingen te kopen. Vanaf vandaag maak je ze gewoon zelf.

Ik raad je aan om eens op Freds site te kijken

Banner van Fred

 

 


Wil je meer handige tips? Check deze links eens

Bouwtekening tuinbank nodig? Klik hier

Hangmatstandaard zelf maken? Klik hier

Informatie over veilig klussen nodig? Hier vind je het

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *