Bouwtekening steigerhout bed. Hier vind je hem!

Bouwtekening steigerhout bed nodig? Zoek niet verder. Hier heb je de tekening waar jij naar op zoek bent, zodat je direct aan de slag kunt! Bekijk dit bijvoorbeeld eens:

bouwtekening steigerhout bed
Voorbeeldje. Ziet er mooi uit hè?

Wie gaat er bakken met geld over de balk smijten voor een bed als je er ook zelf eentje in elkaar kunt prutsen, die nog veel mooier is ook?

Bouwtekening steigerhout bed

Het plaatje hierboven is een mooi voorbeeld van een bouwtekening voor een bed gemaakt van steigerhout. Uiteraard heb je er meer nodig want met alleen deze red je het niet.

Daarom zeg ik altijd; koop de beste bouwtekeningen. Die van Fred Schouten:

Het bouwtekeningenpakket
Het bouwtekeningenpakket

En wie is die vent dan wel niet? Zoals je op de foto kan zien is Fred een man die van klussen houdt. Een timmerman in hard en nieren, die liefde voor zijn vak heeft. Hij wil ook graag anderen enthousiast maken voor zijn hobby; klussen.

Wat heeft hij nou gedaan? Hij heeft een pakket (zie afbeelding) samengesteld waarin, hou je vast, ruim tienduizend tekeningen zitten, voor elk bouwproject denkbaar.

Voor ik het vergeet; hier een reviewtje van deze bundel

Maargoed, het komt er dus op neer dat je hiermee altijd alles zelf in elkaar kunt gaan zetten. En niet alleen een bouwtekening steigerhout bed is erin vertegenwoordigd. Wil je een kapstok maken? Kan. Wil je een houthok maken? No problem.

En nog veel meer. Een hangmatstandaard zelf maken is ook gewoon mogelijk. En ga zo maar door.

Alles wat je maar kunt bedenken kun je zelf gaan maken met deze tekeningen

Geld besparen

Dit houdt in dat je heel erg veel mooie meubels gaat krijgen, maar vooral dat je heel erg veel geld in je zak kunt houden. Ga maar na, wat zou zo’n bed in de winkel kosten? En wat gaat het kosten als je het zelf maakt? Inderdaad

Daar zit een flink verschil tussen. Pak de bouwtekening steigerhout bed erbij en maak ‘em lekker zelf. En daarna ga je lekker door met alle andere dingen die je zou willen hebben.

Veel plezier ermee!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *