Kapstok maken? Goed idee! Hier vind je de beste bouwtekeningen, succes

Wil jij zelf een kapstok maken? Goed plan. Hier vind je de bouwplannen die je nodig hebt:

kapstok maken 2

Dit is een voorbeeld van een deel van een bouwplan voor een kapstok. Er zijn verschillende soorten kapstokken waarvoor uiteraard verschillende bouwtekeningen nodig zijn. Een andere soort kapstok:

kapstok maken

Op het gebied van kapstokken maken is er veel mogelijk. Wil je verzekerd zijn van de beste bouwtekeningen? Dan raad ik je Freds Bouwtekeningen aan. Dit is een pakket van meer dan tienduizend tekeningen, voor elk denkbaar doe-het-zelf-project.

Klik maar eens op een van de plaatjes, dan ga je naar zijn site.

Kapstok maken

Zelf een kapstok maken is daarmee een fluitje van een cent. Alle bouwtekeningen in het pakket zijn met zorg en precisie gemaakt zodat ook jij ermee aan de slag kan.

Fred zelf is een enorm ervaren timmerman. Hij heeft in de loop van zijn carrière ongelofelijk veel bouwwerken ontworpen, van biljarttafel tot hangmatstandaard, van loungebank tot tweepersoonsbed en van bijenkast tot schuur.

Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of er zit een tekening voor in het pakket. Voortaan bouw je alles wat je nodig hebt zelf!

Bouwtekeningenpakket

Eindeloos besparen

Inderdaad, je maakt het zelf. Dat betekent het volgende: je betaalt nooit meer honderden euro’s om iets kant-en-klaar aan te schaffen. Een steigerhouten bed maken is goedkoop en leuk om te doen. Zo’n meubel in de winkel kopen kost je honderden euro’s.

Een steigerhouten kast maken is met de bouwtekeningen heel goed te doen. In de winkel betaal je er een hele hoop geld voor.

Dit pakket kan je dus letterlijk duizenden euro’s besparen. Een éénmalige investering die je er na een bouwproject al uit hebt. Hoe dan ook, ik kan je het pakket heel erg aanbevelen.

En vind je het niks? Dan krijg je je geld terug! Er zit dus geen enkel risico aan verbonden.

Veel bouwplezier!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *