Houthok maken? Makkelijk met deze bouwtekeningen! Klik nu hier! Succes

Wil jij voor aankomende winter een houthok maken? Gelijk heb je. Bewaar je hout droog zodat jij deze winter lekker bij de kachel kan zitten! Maar hoe maak je zo’n houthok? Inderdaad, met goede bouwtekeningen.

Houthok maken

Hierboven een voorbeeld. Zo ziet een van de bouwtekeningen van een goed bouwplan eruit. Klik erop, en je gaat naar de site met de beste bouwtekeningen, die van Fred.

Houthok maken

Een houthok maken kan ontzettend moeilijk worden als je geen bouwplan hebt. Fred, die voluit Fred Schouten heet, is een timmerman die graag ontwerpen maakt. Hij ontwerpt, bouwt en maakt er vervolgens heldere en overzichtelijke bouwtekeningen van.

Op zijn site, waar je misschien al gekeken hebt, kun je zijn pakket kopen. Dit pakket bestaat uit meer dan tienduizend bouwtekeningen die stuk voor stuk helder en duidelijk zijn. Niet alleen de ervaren Fred kan ermee werken, ook jij als minder ervaren klusser.

houthok maken
Het bouwtekeningenpakket van Fred

Je kunt ermee niet alleen een houthok maken. Nee, je kunt er ontzettend veel meer mee. Het is werkelijk waar belachelijk hoeveel bouwprojecten je ermee kunt realiseren.

Ik heb het over een hangmatstandaard zelf maken. Ik heb het over een boomhut bouwen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Wat dacht je van een biljarttafel? Niks is te gek. Wil je een steigerhouten bank? Zelf maken! Allemaal geen enkel punt.

Dit betekent…

Wat dit betekent? Dat je duizenden euro’s op zak kunt houden. Jazeker, duizenden euro’s. Want weet je wat het is? Je kunt je scheel gaan betalen voor een tweepersoons bed, maar je kunt er ook voor kiezen er zelf eentje in elkaar te zetten.

Of voor iets als een kapstok kun je geld neer gaan leggen, maar verstandiger is het om er zelf eentje te maken. Zoals gezegd zit er voor bijna alles wat je wil bouwen een tekening in het pakket dus kun je voortaan lekker aan de slag.

En wat nog meer mooi is, is dat je al je geld terugkrijgt als je het toch geen fijn pakket vindt.

Geen enkel risico dus!

Veel klusplezier.

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *