Kippenhok bouwen tips! Hier alle informatie over kippenhokken bouwen!

Ik geef jou kippenhok bouwen tips. Want een kippenhok ga je niet zomaar uit het niets in elkaar proberen te zetten.

De allereerste (en misschien wel belangrijkste!) tip: gebruik altijd een bouwtekening! Dat ziet er ongeveer als volgt uit:

kippenhok bouwen tips
Een voorbeeld van een bouwtekening voor een kippenhok!

Klik op de afbeelding; dan kom je bij de pagina van De Kippengids. De Kippengids is een informatiegids gemaakt door timmerman en kippenliefhebber Fred Schouten. Wat erin zit? Een hele hoop werktekeningen om zelf kippenhokken in alle soorten en maten te kunnen maken:

kippenhok bouwen tips
Alle handleidingen om zelf MAKKELIJK een kippenhok te maken

Heel veel GELD besparen

Zelf maken van een kippenhok betekent heel veel geld besparen. Hoe duur is een kant-en-klaar-kippenhok denk je? Inderdaad. Honderden euro’s. Hoeveel ben je kwijt als je hem zelf gaat maken? Juist. Veel, en veel minder. Je koopt de benodigde materialen (kan ontzetten goedkoop als je het slim doet) en je gaat aan de slag. Nog leuk om te doen ook!

Kippenhok bouwen tips

Dus als je op zoek bent naar tips, dan ben je absoluut aan het juiste adres bij De Kippengids. Want het maakt niet uit wat voor kippenhok je wil gaan bouwen. Er zitten zoveel verschillende tekeningen in dat iedereen vindt wat hij zoekt. Zonder tekeningen aan de slag gaan is een idee dat gedoemd is te mislukken. Heb je geen zin om fouten te maken? Gebruik dan goede tekeningen.

Maar niet alleen daarvoor moet je bij deze gids van Fred zijn. Ook zitten er allerhande tips en handigheden in om jouw kippen zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. Een echter kippenliefhebber wil toch het beste voor zijn kippen? Dan moet je er goed voor zorgen.

Dus niet alleen voor kippenhok bouwen tips moet je de gids eens bekijken.

De uitkomst

De oplossing is deze prachtige gids. Maar wie is Fred dan? Dat zal ik je vertellen. Hij is dus een klusser in hart en nieren. Hij is iemand die zelf bouwsels ontwerpt en maakt. Daarna maakt hij er tekeningen van zodat ook mensen zonder ervaring zijn bouwwerken na kunnen maken!

Inderdaad, je hoeft niet handig te zijn, maar slechts zijn stappen op te volgen. Hij heeft nog meer producten gemaakt, namelijk een pakket met bouwtekeningen voor ongeveer alles wat je kunt bedenken; Freds Bouwtekeningen. In dit pakket zitten nog veel meer bouwtekeningen. Ongelofelijk veel zelfs; 10.000+!

Leuk om ook eens te bekijken!

Veel plezier ermee!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *