Op zoek naar een GOEDKOOP kippenhok? Hier vind je wat je zoekt!

Dus jij bent op zoek naar een goedkoop kippenhok? Dan zit je hier goed, want ik heb de oplossing voor jou. Een goedkoop kippenhok kun je namelijk heel makkelijk zelf maken!

Bekijk dit maar eens:

goedkoop kippenhok

goedkoop kippenhok
Goedkope kippenhokken. In alle soorten en maten!

Goedkoop kippenhok

Als je op de afbeelding klikt zie je direct wat er allemaal in de Kippengids te vinden is. Om zelf een kippenhok in elkaar te zetten moet je natuurlijk wel goede bouwtekeningen hebben. Die zitten er volop in. Kippenhokken in elke denkbare vorm en grootte kun je vanaf nu zelf gaan maken.

Het enige wat jij hoeft te betalen zijn de materiaalkosten! Dit is zo ontzettend veel goedkoper dan dure kippenhokken kant-en-klaar gaan kopen.. Daarnaast bevat de gids ook nog een hele hoop tips en adviezen voor het houden van kippen. Zo worden jouw kippen de blijste en gezondste kippen van de hele omgeving.

goedkoop kippenhok

Niet blij? Geld terug!

Zonder gezeur. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. Er zit dus geen enkel risico voor je aan vast.

Maar wie is Fred dan? Fred Schouten is een uiterst ervaren timmerman die jou een goedkoop kippenhok gaat leveren. Hij heeft bijzonder veel ervaring met het doe-het-zelf-vak. Al jaren klust en bouwt hij. Hij is een klusjesman in hart en nieren.

Hij heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Al zijn eigen ontwerpen heeft hij in beeld gebracht op overzichtelijke bouwtekeningen, waar iedereen zo mee kan gaan werken. Ik heb het nu niet alleen over kippenhokken!

Buitengewoon veel

Nee, ik heb het over bouwprojecten in alle soorten en maten. De Kippengids gaat alleen over kippenhokken, maar daarnaast heeft Fred nog een pakket; Freds Bouwtekeningen:

Het bouwtekeningenpakket

Dit pakket bevat ruim 10.000 (!) tekeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Denk je eens in hoeveel geld jou dit kan gaan besparen! Wil je dus meer dan alleen kippenhokken gaan bouwen, dan kan ik je dit pakket aanraden!

Veel plezier en succes ermee!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *