Poppenhuis maken? Check hier de bouwtekeningen die je nodig hebt!

poppenhuis maken 2
Een voorbeeld van een bouwtekening

Zelf een poppenhuis maken? Slim! Waarom zou je er eentje kopen als je er ook zelf een kan maken? Je bespaart een hoop geld en je maakt hem precies zoals jij (of bijvoorbeeld een van de kinderen) hem wil hebben. En hoe maak je zo’n poppenhuis?

Poppenhuis maken

Zo doe je dat:

poppenhuis maken

Klik maar eens op een van de bouwtekeningen, dan ga je naar de pagina waar je alle bouwtekeningen kunt vinden. Alle tekeningen die je ooit nodig zal hebben.

Dit is een voorbeeld van een goede bouwtekening voor het maken van een poppenhuis. Natuurlijk heb je er meer nodig, en daarvoor raad ik Freds Bouwtekeningen aan.

Ruim 10.000 Bouwtekeningen hebben?


– Ruim 10.000 goede bouwtekeningen
– Voor elk denkbaar project bouwtekeningen
– Ook voor beginners
Alles voortaan zelf maken
– Bespaar duizenden euro’s

Alle bouwtekeningen in één pakket

Freds Bouwtekeningen is een pakket waarin ruim 10.000 bouwtekeningen zitten. Je kunt het echt zo gek niet bedenken; voor alles heeft hij tekeningen gemaakt. Dit zijn fraaie bouwplannen waarmee je zelf heel gemakkelijk aan de slag kunt. Heb je geen ervaring als klusser? Geeft niet. Het zijn heldere tekeningen en als je er toch niet uitkomt, kan Fred jou persoonlijk helpen.

Fred is een man die al jaren lang klusser is. Hij heeft in de loop der jaren duizenden voorwerpen ontworpen en er bouwtekeningen voor gemaakt.

Wil jij dus een poppenhuis maken? Dan zit je goed bij Fred. Maar ook als je een loungebank wil maken. Of als je bijvoorbeeld gaat voor een kippenhok of een hangmatstandaard.

Alles is vertegenwoordigd. Stel je voor, alle bouwtekeningen die je ooit nog nodig zult hebben direct bij de hand. Geen gelazer meer met incomplete tekeningen of betalen per tekening. Nooit meer gezeik.

En denk je eens in hoeveel geld je overhoudt voor andere dingen. Het kopen van een kant en klare biljarttafel kost klauwen met geld. Zelf maken? Valt enorm mee.

En zo is Fred ook; bevalt het niet? Vind je het niks? No problem. Dan krijg je je geld gewoon terug.

Veel plezier ermee!

Inrichting van het poppenhuis

Dus je hebt een poppenhuis gebouwd met een bouwtekening. Heel goed. Nu wil je er natuurlijk zoveel mogelijk plezier uit halen. En hoe kun je dat beter doen dan het geheel compleet naar jouw smaak (of dat van je kind) in te richten?

Het leuke aan een zelfgebouwd poppenhuis is dat je het kan zien als je eigen huis. Je kunt het namelijk van een bepaalde inrichting voorzien. Je kunt de muren kleuren geven, je kunt meubels plaatsen, je kunt schilderijtjes ophangen (die je ook nog eens zelf kunt gaan schilderen!).

Je kunt er eindeloze inspiratie uithalen voor het inrichten van je eigen huis. Misschien krijg je wel helemaal nieuwe ideeën over de kleurensamenstellingen of de inrichting van de kamers. Nu je toch aan het bouwen bent geweest, waarom zet je deze lijn dan niet door? Ga aan de slag met het maken van meubels, keukenapparatuur, gordijnen, noem maar op.

Veel leuker dan kopen. Wat trouwens ook kan. Ook kun je er bewoners in zetten. Die kun je natuurlijk ook zelf maken, zoveel je wil!

Hoe dan ook, veel plezier met bouwen!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *