Kweekkas maken? Klik hier voor je bouwtekeningen! Succes met bouwen!

Je eigen kweekkas maken is een slim idee en helemaal niet zo moeilijk! Mits je de juiste tekeningen gebruikt.

kweekkas maken

Als je op de tekening klikt ga je naar de website van Freds Bouwtekeningen. Daar kun je het bouwtekeningenpakket van Fred bekijken, waar meer dan tienduizend bouwplannen in zitten. Klik op het plaatje voor meer informatie.

Kweekkas maken

Zelf een kweekkas maken wordt daarmee een fluitje van een cent. Alle bouwtekeningen zijn zo gemaakt dat iedere klusser (ervaren en onervaren) ermee kan werken. Fred is zelf een timmerman met ontzettend veel ervaring. Hij is al jaren bezig met bouwen en ontwerpen, en dat is te zien.

Bouwtekeningenpakket

Ik kan iedereen aanraden eens op zijn site te kijken.

Meer informatie over het bouwtekeningenpakket

Het mooie is dat je niet alleen voor een kweekkas bij hem terecht kunt. Het zijn zoveel tekeningen, dat je voor ongeveer alles dat qua zelf bouwen mogelijk is je het pakket raad kunt plegen! Een hangmatstandaard zelf maken is één van de vele mogelijkheden. En heb je misschien een bouwtekening kippenhok nodig? Ook dan kun je Freds pakket raadplegen.

Hou je geld op zak

Nu denk jij natuurlijk: waarom zou ik zoveel moeite doen? Ik kan deze voorwerpen toch ook gewoon kopen?

Ja, dat klopt. Maar dat kost je wel ontzettend veel geld. Je betaalt gemakkelijk honderden euro’s voor een nieuw bed. Maak je het zelf? Dan kost het je bijna niks! Alleen je bouwmateriaal hoef je te kopen. Dit kun op veel plekken goedkoop op de kop tikken. En het mooie is, het is nog leuk om te doen ook. Het geeft een geweldig gevoel als je je bouwproject af hebt en je eindelijk op je nieuwe zelfgemaakte tuinbank kunt gaan zitten. Of om je jas aan je zelfgemaakte kapstok te hangen.

Kortom, ik kan het iedereen van harte aanraden. Veel plezier met je nieuwe hobby!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *