Konijnenhok maken? Altijd een goede bouwtekening gebruiken! Zie hier!

Zelf een konijnenhok maken? Perfect plan. Het is leuk om te doen en het bespaart je veel geld. Bekijk deze tekening:

konijnenhok maken

Konijnenhok maken

Een goede bouwtekening is duidelijk en helder. Je kunt er goed op zien wat je moet doen en hoe de delen op elkaar zijn bevestigd. Een konijnenhok maken wordt hiermee een fluitje van een cent.

konijnenhok maken

Klik op een van de afbeeldingen en je gaat naar de site van Freds Bouwtekeningen. Fred Schouten heeft een pakket samengesteld waarin meer dan 10.000 bouwtekeningen zitten! Ze zijn stuk voor stuk helder en overzichtelijk, zodat iedereen (ervaren en onervaren met klussen) ermee uit de voeten kan.

Niet alleen voor het maken van een konijnenhok kun je met het pakket uit de voeten. Het maakt namelijk niet uit; bijna alles is erin vertegenwoordigd. Wil je bijvoorbeeld een boomhut bouwen? Dat kan!

Bouwtekeningenpakket

Bedenk je eens hoeveel geld je op zak houdt. Wil je een poppenhuis maken, ga je dan diep in de buidel tasten of bouw je het zelf?

Doe het gewoon zelf

Het is ook nog eens leuk om te doen. Niet voor niks heeft Fred er ziel en zaligheid ingestoken om zoveel bouwtekeningen in zijn pakket te kunnen doen. Hij is een klusser in hart en nieren die het leuk vindt om te ontwerpen en ervoor te zorgen dat het voor jou zo makkelijk mogelijk wordt.

Helaas zijn er op internet teveel slechte bouwtekeningen te vinden. Tijdens het bouwen kom je erachter dat je tekening niet klopt en zit je met de gebakken peren. Ook moet je op sommige sites per tekening betalen, waardoor je alsnog een vermogen kwijt bent.

Bij Fred investeer je een keer, maar daarna kun je je leven lang uit de voeten. Er komen namelijk nog steeds bouwtekeningen bij! Daarnaast kun je meneer Schouten zelf altijd om hulp vragen als je er niet uit dreigt te komen én krijg je je geld terug als je het toch niks vindt.

Veel plezier ermee!

 

 

 

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *