Zelf een boomhut bouwen? Maar weet je niet hoe? Ik laat het je nu zien!

Zelf een boomhut bouwen is een fantastisch idee. Welk kind (en welke volwassene trouwens…) droomt er nou niet van een boomhut in de achtertuin? Natuurlijk wil je dit wel goed doen, want je wil een veilige en mooie boomhut.

Bekijk deze tekening eens (een schematische weergave van een boomhut en speelhuisje):

boomhut bouwen

 

Dit is een voorbeeld van een bouwtekening voor het maken van een boomhut. Klik er maar eens op, dan kom je op de pagina van Freds Bouwtekeningen terecht.

Meer informatie over de tekeningen van Fred

Zelf een boomhut bouwen

Hoe ga je zou zelf een boomhut bouwen? Precies, met de goede bouwtekeningen. Degene hierboven is een voorbeeld van hoe zo’n tekening eruit kan zien. Je hebt er echter meer nodig om je project op een succes uit te laten draaien dus verwijs ik je graag door naar Fred.

Meer Informatie

 

Als je al op de afbeelding hebt geklikt weet je waar ik het over heb. Meneer Fred Schouten is al jaren een fanatiek klusser en doe-het-zelver. Dit heeft ertoe geleid dat hij in de afgelopen jaren meer dan 10.000 bouwtekeningen heeft gemaakt en ze allemaal in één pakket heeft gestopt.

Dit pakket is te koop voor een paar tientjes en je hebt je geld er al na één bouwproject uit. Ga maar na, als je een bed wil kopen ben je al snel een paar honderd euro kwijt. Maak je het zelf? Dan kost het je alleen het geld van het materiaal, zodat je voor een paar tientjes al klaar bent.

Dus voor een eigen boomhut werkt het eigenlijk precies hetzelfde. Maar tussen die tienduizend tekeningen zit nog veel meer! Wat te denken van een kippenhok? Of een plantenbak? Een biljarttafel? Of een loungebank? Niks is te gek en alles is mogelijk.

Nooit meer op zoek naar tekeningen maar altijd de beste en duidelijkste bij de hand. Je bedenkt in de ochtend dat je een nieuwe bank wil en ’s avonds zit je er op.

Veel bouwplezier!

Banner van Fred

 

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *