Hoekbank steigerhout zelf maken? Hier een bouwtekening!

Wil jij een hoekbank steigerhout zelf maken? Dan moet je sowieso hier zijn. Als je succesvol wil klussen moet je altijd een goede bouwtekening gebruiken want anders gaat het sowieso mis. Wees dus slim en ga niet onvoorbereid aan de slag.

Hoekbank steigerhout zelf maken

Zoals ik zei moet je nooit zonder bouwplan aan de slag gaan. Dit is zonde van je tijd en van je geld want je gaat fouten maken waardoor je nieuw hout moet gaan kopen en je veel frustratie zal krijgen. Check deze afbeelding eens:

hoekbank steigerhout zelf maken

Wat denk je hiervan? Ziet er overzichtelijk uit toch?

Het is een bouwtekening afkomstig van Fred Schouten. Deze man heeft een pakket samengesteld met meer dan 10.000 bouwtekeningen voor ongeveer alles wat je kan bedenken. Nooit meer op zoek naar een bouwtekening, want alles wat je ooit nodig zal hebben zit in dit pakket.

Verstandige keuze

Fred heeft járen ervaring met het ontwerpen van meubels, dierenhokken, speelgoed en andere dingen die je zelf kunt maken. Van al deze producten heeft hij bouwtekeningen gemaakt en in het pakket gestopt. Alle tekeningen zijn heel overzichtelijk en mooi gemaakt, zodat zelf onervaren klussers ermee aan de slag kunnen. Nooit meer honderden euro’s uitgeven aan dingen die je vanaf nu ook makkelijk zelf kan maken! En het is nog leuk om te doen ook, een soort van Lego maar dan voor volwassenen. En met resultaten waar je daadwerkelijk iets aan hebt 😉

Klik maar eens op de afbeelding, dan ga je direct naar zijn website. Het is ook nog eens zo dat als je toch niet tevreden bent met je aankoop, dat je je geld gewoon terugkrijgt! Eigenlijk geen reden meer om niet tot het kopen over te gaan.

Wil jij dus een hoekbank steigerhout zelf maken? Dan weet je waar je moet zijn. Denk eens aan al het geld dat je gaat besparen na aankoop van dit pakket..

Neem dus eens een kijkje op zijn site

Daarnaast heb ik nog wat handige tips voor je; bijvoorbeeld over veilig klussen. Lees hier mijn blog!

Ook heb ik nog geschreven over het onderhouden en schoonmaken van tuinmeubels! Lees het hier!

In ieder geval wens ik je veel plezier met het klussen!

Meer informatie over het bouwtekeningenpakket?

Meer Informatie

Banner Fred

 

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *