Bouwtekening speelhuisje nodig? Alsjeblieft! Jouw bouwtekeningen!

Op zoek naar een bouwtekening speelhuisje? Zoek niet verder. Klik op onderstaande afbeelding, dan word je naar de beste bouwtekeningensite gebracht:

bouwtekening speelhuisje

Op die site vind je de allerbeste bouwtekeningen, voor werkelijk alles dat je ooit zou willen bouwen. Niet alleen voor een bouwtekening speelhuisje kun je er terecht. Ook voor allerlei andere zaken. Maar daarover later meer.

Bouwtekening speelhuisje

Zoals ik al meldde, je kunt ongeveer elk bouwproject realiseren met het pakket dat op de site van Fred wordt aangeboden. Dat kan ook bijna niet anders, met een pakket dat uit meer dan tienduizend bouwtekeningen bestaat.

Wat wil je maken? Wil je zelf een boomhut bouwen? Of een bouwtekening kippenhok nodig? Allemaal geen enkel punt. Alles is mogelijk!

Dus niet alleen een bouwtekening speelhuisje is vertegenwoordigd in het pakket. Ongeveer alles wat je ooit zou kunnen bedenken kun je voortaan zelf gaan maken.

Het bouwtekeningenpakket van Fred (dat rijmt)
Het bouwtekeningenpakket van Fred (dat rijmt)

Wat betekent dat?

Dat je extreem veel geld gaat besparen. Serieus. Want je kunt bijvoorbeeld een houten loungebank aanschaffen en daar 500 euro voor gaan neerleggen. Of 100 euro voor een boekenkast. Of een biljarttafel voor een paar honderd euro kopen.

Wat je echter beter kunt doen is het zelf maken! Je hoef alleen je materiaal nog maar te kopen (vaak kun je hout en dergelijken behoorlijk goedkoop kopen, als je goed zoekt). En daarna kun je lekker aan de slag.

Van wie?

Van wie is nou dat pakket? Van Fred Schouten, een timmerman met bijzonder veel ervaring. Niet alleen ervaring in het timmeren, maar vooral ook in het ontwerpen. Hij bedenkt, ontwerpt en bouwt allerhande houten bouwwerken. Vervolgens maakt hij er bouwtekeningen van die voor iedereen te begrijpen zijn.

Inderdaad, elke klusser kan ermee uit de voeten. Dus begin jij net met klussen? Geen enkel punt. De tekeningen zijn zo duidelijk dat ook jij mooie dingen kunt gaan bouwen.

Veel plezier!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *