Bouwtekening bijenkast nodig? Hier vind je wat je nodig hebt

Als je een bouwtekening bijenkast wil hebben dan hoef je niet verder te zoeken. Om zelf een kast voor bijen te maken is niet heel veel nodig, alleen het materiaal en een goed bouwplan. Beide zaken zijn essentieel voor het behalen van een mooi eindresultaat. Maar hoe bouw je nou zo’n kast? Ik laat het je zien.

Bouwtekening bijenkast

bouwtekening bijenkast

Zo zou een deel van het bouwplan eruit kunnen zien. Zoals je ziet is het een heldere tekening waarop je deels kunt zien hoe zo’n kast in elkaar komt te zitten. Je hebt er natuurlijk nog meer nodig om alle stappen uit te kunnen voeren. Klik eens op de afbeelding, dan ga je naar de site van Fred.

Fred heeft een pakket samengesteld met alle bouwtekeningen die hij in zijn leven heeft gemaakt. En dat zijn er heel wat. Meer dan 10.000. Dus voor ongeveer alles wat je ooit zou willen bouwen zit er een bouwtekening in het pakket. Wat ook goed is om te weten, er komen steeds nieuwe tekeningen bij!

Mooie uitkomst

Dus voor een bouwtekening bijenkast kun je prima bij Fred terecht. Maar ook als je een schuur wil maken, of een konijnenhok. Of als je een krabpaal wil maken. Zelfs voor een biljarttafel kun je het bouwtekeningenpakket raadplegen.

Ik kan je dus aanraden om even te kijken wat hij allemaal te bieden heeft

Wat ook fijn is om te weten; ook al is Fred een man met jarenlange ervaring, hij heeft zijn bouwtekeningen zo gemaakt dat ook beginners ermee aan de slag kunnen. En kom je er niet uit? Dan kan hij je persoonlijk hulp bieden.

Daarnaast krijg je al je geld gewoon terug als het je niet bevalt. Er zit dus geen enkel risico aan verbonden. Voortaan maak je alles zelf en bespaar je met gemak honderden euro’s!

Banner van Fred

 

 

Veel bouwplezier.

 


Bouwtekeningenpakket

Meer Informatie

Niet goed? Geld terug

Nu downloaden

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *