Zelf overkapping maken? Goed idee! Bespaar veel geld en maak het zelf!

Zelf overkapping maken? Prachtig idee. Het is niet zo moeilijk als je denkt, mits je goede bouwtekeningen gebruikt:

zelf overkapping maken

Hier. Een voorbeeld van een tekening waarmee je zelf een overkapping kunt maken. Gebruik altijd goede tekeningen, anders ga je kostbare fouten maken waarmee je je hele project verprutst.

zelf overkapping maken 2

Zelf overkapping maken

Goed. Hoe maak je nu zelf een goede overkapping? Begin met eens op één van bovenstaande afbeeldingen te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar de webpagina van Freds Bouwtekeningen.

Fred Schouten is een klusser in hart en nieren. Hij heeft een passie voor het ontwerpen van bouwwerken en hij maakt er daarna bouwtekeningen voor zodat iedereen ze na kan maken.

Hij heeft een pakket samengesteld waar al zijn tekeningen in zitten. Met meer dan 10.000 tekeningen is ongeveer elk bouwwerk dat je zou willen maken vertegenwoordigd. Stel, je hebt een bouwtekening biljarttafel nodig. Dan zit je goed bij Fred. Wil je een hangmatstandaard zelf maken? Ook dan moet je dit pakket hebben.

Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Ruim 10.000 Bouwtekeningen hebben?


– Ruim 10.000 goede bouwtekeningen
– Voor elk denkbaar project bouwtekeningen
– Ook voor beginners
Alles voortaan zelf maken
– Bespaar duizenden euro’s

Aanrader

Zelf overkapping maken is dus goed te doen met dit pakket. Maar ook voor alle andere bouwwerken kun je het raadplegen.

Het zijn allemaal goede tekeningen. Je zal geen incomplete bouwplannen tegenkomen zoals je die wel vaker tegenkomt op internet. Ook hoef je niet per stuk te gaan betalen. Nee, eenmalig een bedrag overmaken en je kunt de rest van je leven vooruit.

Er zijn jammer genoeg veel slechte tekeningen in omloop. Het risico dat je hiermee loopt is dat ze incompleet blijken te zijn wanneer je eenmaal bezig bent en daardoor het project niet zal slagen. Zonde van je geld en van je tijd.

Bij de tekeningen van Fred weet je zeker dat je goed zit. En ben je toch niet blij? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Veel plezier met het bouwen!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *