Zelf deur maken? Met deze tekeningen een eitje!

Dus jij wil zelf deur maken? Zeer goed idee. Want waarom zou je veel geld uitgeven als het niet nodig is? Kijk hier maar eens naar:

zelf deur maken
Zie je dit? Dit zijn deuren. Dit kan zelfs de slechtste klusser zelf maken

Zelf deur maken is iets dat ik van harte aanmoedig. Als je op de afbeelding klikt ga je naar de beste site voor bouwtekeningen.

Zelf deur maken

Check deze tekening eens:

zelf deur maken 2
Voorbeeldje van een bouwtekening

Het is heel makkelijk. Met de juiste tekeningen is zelf deur maken een gemakkelijke opgave. Want wat kun je anders doen? Een hele deur kopen, voor tientallen (of misschien wel honderden) euro’s.

Geen slimme zet. Je kunt ook éénmalig investeren in een pakket bouwtekeningen en voortaan zelf gaan klussen.

Want hoeveel geld besteed je doorgaans aan meubels en andere soorten bouwwerken? Waarschijnlijk een hele hoop. En hoeveel geld zou je uitgeven als je alles zelf zou maken?

Veel en veel minder. Daarom raad ik altijd het pakket van Fred aan. Check deze review ook even.

De redder in nood

Wie is deze man dan? Het gaat om Fred Schouten, een doorgewinterde timmerman.

Meer dan tienduizend tekeningen in één bundel!

Hij heeft de bundel samengesteld en ervoor gezorgd dat alle tekeningen voor elk niveau klusser geschikt is. Dus heb jij nog nooit een hamer in je handen gehad? Zelfs dan kun je er (bij wijze van spreken) mee uit de voeten.

De tekeningen zijn overzichtelijk en duidelijk. Hij heeft het zo vormgegeven dat het zo makkelijk mogelijk is voor de gebruikers, dus ook voor jou.

Hij heeft allerhande bouwprojecten bedacht en gemaakt. Alles is eenvoudig zelf te maken en van hoge kwaliteit. Vervolgens maakte hij er tekeningen van voor andere mensen, en die heeft hij allemaal in gebundeld.

Werkelijk alles is ermee te maken, dus je hoeft nooit meer belachelijk veel geld uit te geven.

Vanaf nu alleen besparen!

Veel plezier ermee!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *