Kliko ombouw zelf maken? Met deze bouwtekeningen gaat het lukken!

Dus jij wil een kliko ombouw zelf maken? Dan zit je hier goed, want ik laat je zien waar je de beste tekeningen vandaan haalt.

kliko ombouw zelf maken

 

Kliko ombouw zelf maken

Bouwtekeningenpakket

Om zelf een kliko ombouw te kunnen maken heb je zoals ik al eerder zei goede bouwtekeningen nodig. Een voorbeeld van een bouwtekening zie je hierboven. Als je erop klikt ga je naar de website van Fred. Fred is een klusser die al jarenlang zelf voorwerpen ontwerpt en bouwtekeningen maakt.

kliko ombouw zelf maken 2

Fred verkoopt één pakket bouwtekeningen. In dat pakket zit ongeveer elke bouwtekening die je ooit nodig gaat hebben. Dat kan ook bijna niet anders, met 10.000 tekeningen in het pakket.

Zelf wilde ik laatst bijvoorbeeld een hangmatstandaard zelf maken. Toen kon ik gewoon bij de bouwtekeningen van Fred terecht.

Het is ongekend hoeveel mogelijkheden er zijn. Heb je een bouwtekening biljarttafel nodig? Ook dan kun je het pakket raadplegen.

Over Fred: hij heeft al jaren ervaring met klussen en met ontwerpen. Hij ontwerpt bouwwerken en maakt er daarna heldere bouwtekeningen van. Het zijn stuk voor stuk goede tekeningen die voor iedereen begrijpelijk zijn.

Of je nu veel ervaring hebt met klussen of pas net begint, je kunt zo met de tekeningen aan de slag. Iedereen kan ermee uit de voeten. En stel dat je er toch niet uitkomt, dan kan Fred jou persoonlijk helpen.

Bespaar veel geld

Het mooie aan het zelf bouwen is dat je enorm veel geld bespaart. Een kliko ombouw zelf maken is een stuk goedkoper dan er eentje kant en klaar kopen. Wil je bijvoorbeeld een steigerhouten bed maken? Dan betaal je alleen het materiaal en zet je hem zo in elkaar. Maar ga je er eentje kopen? Dan ben je al snel honderden euro’s kwijt. Bedenk je eens hoeveel geld je bespaart wanneer je zelf gaat bouwen.. Goedkoop, en nog leuk om te doen ook!

Ik bedoel, een tweepersoons bed is in de winkel enorm prijzig. Maar als je hem zelf maakt hoef je alleen het materiaal ergens goedkoop op de kop te tikken. Vaak kun je op internet goede aanbiedingen vinden, of eventueel tweedehands hout kopen. Scheelt je bergen met geld.

En weet je? Een zelfgemaakt steigerhouten bed (om maar een voorbeeld te noemen) is zoveel mooier dan een standaard houten bed dat je kunt kopen.. Je richt je huis en tuin in op de manier hoe jij wil, met de meubels die daar precies bij passen. Ideaal.

Tevreden mensen

Als je op de site van Fred zit, kun je gebruikerservaringen lezen. De mensen zijn stuk voor stuk tevreden met hun aankoop. Zelf ben ik ook erg blij met het pakket. Ik zal kort uitleggen hoe het in elkaar zit.

Wanneer je tot aankoop overgaat, krijg je direct toegang tot het ledengedeelte. In deze digitale omgeving kun je een categorie aanklikken waarvan je een bouwtekening wil hebben. Bijvoorbeeld, je wil een boomhut bouwen. Ik noem maar wat. Je klikt op ‘Boomhutten’ en je komt in het menu waar je de tekeningen direct kunt downloaden.

Dit betekent het volgende:

  • Je hebt direct na aankoop toegang tot alle bouwtekeningen. Je kunt dus vandaag nog beginnen met timmeren!
  • Je kunt de bouwtekeningen altijd en overal raadplegen. Op je telefoon, laptop, PC, tablet, noem maar op. Je hoeft ze alleen maar te downloaden!

Een kliko ombouw zelf maken kun je vandaag dus nog doen. Als je even doorwerkt staan je kliko’s vanavond nog mooi opgeborgen in hun nieuwe ombouw 🙂

Veel plezier met bouwen!

 

 

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *