Kippenren maken? Klik hier voor een gratis bouwtekening! Veel plezier!

Kippenren maken? Dan ben je hier aan het goede adres, want ik heb een bouwtekening kippenren voor je:

kippenren maken
Klik op de afbeelding voor meer bouwtekeningen. Voor hokken in alle soorten en maten!

Boven zie je een werktekening voor een kippenren. Als je erop klik zie je nog veel meer bouwtekeningen. Je wordt naar de webpagina van de Kippengids gebracht; een boekwerk met daarin ongelofelijk veel bouwtekeningen voor kippenhokken.

werktekening kippenhok
De Kippengids

In alle vormen en maten zijn er bouwtekeningen voor je, zodat jij een prachtig bouwwerk voor jouw kippen kunt gaan maken. Je gaat natuurlijk geen kippenren kopen, dat is zonde van je geld. Enorm duur, terwijl je hem net zo goed zelf kunt maken. En ga nooit zonder tekeningen aan de slag! Je gaat sowieso kostbare fouten maken en dat is voor niemand leuk. Ik raad je dus heel erg aan om de Kippengids een te bekijken.

Kippenren maken

Een kippenhok of ren maken is met deze bouwtekeningen een fluitje van een cent

Omdat de tekeningen zo goed en helder gemaakt zijn kan iedereen er zeer goed mee uit de voeten, zelfs mensen die geen ervaring hebben in het zelf bouwen van dingen.

De gids is gemaakt door klusjesman Fred Schouten, wiens grootste hobby uiteraard klussen is. Het allerleukste vind hij het zelf ontwerpen van voorwerpen, zoals kippenhokken en kippenrennen. Die gaat hij vervolgens bouwen en daarna maakt hij er tekeningen van om iedereen het na te kunnen laten bouwen.

Hij heeft al extreem veel werktekeningen gemaakt, voor elk denkbaar project. Daarover later meer.

Het beste voor jouw kippen

Voor bouwtekeningen voor een kippenren moet je dus bij de Kippengids zijn, maar dat is nog niet alles. Ook staat de gids vol met adviezen en tips om het leven van jouw kippen zo aangenaam en lang mogelijk te maken. Allerlei onderwerpen worden door kippenliefhebber Fred aangesneden, want zo kunnen jullie er samen voor zorgen dat de kippen gezond en gelukkig worden.

Kijk eens op zijn site voor meer informatie!

De smaak te pakken?

Heb je de smaak te pakken en merk je dat het klussen je bevalt? Check dan ook eens Freds andere product; Freds Bouwtekeningen:

Meer dan 10.000 bouwprojecten in één pakket

Je leest het goed; meer dan tienduizend tekeningen. Een kippenren maken is ook mogelijk, maar dat is niet het enige. Waar de Kippengids specialiseert in kippenhokken en kippenrennen, heeft het pakket Freds Bouwtekeningen een veel uitgebreider assortiment. Daarmee zijn echt alle bouwwerken mogelijk, van loungebank tot boomhut en van hangmatstandaard tot carport.

Voor de echte klusser! Ook dit zijn weer tekeningen waar iedereen mee uit de voeten kan, van beginner tot expert.

Bekijk deze website ook eens; voor meer informatie over de bouwtekeningen!

Veel plezier!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *