Kippenren bouwen? Klik hier voor de beste bouwtekeningen die er zijn!

Ga jij zelf een kippenren bouwen? Dan heb ik de beste tekeningen voor je. Zonder werktekening aan de slag gaan is het slechtste idee ooit; niemand wil namelijk fouten gaan maken waardoor het project mislukt. Zie hier een voorbeeld van een bouwtekening:

kippenren bouwen
Klik op de afbeelding voor meer bouwtekeningen

Kippenren bouwen

Zoals ik al zei is een kippenren bouwen niet moeilijk, als je er maar goede werktekeningen bij gebruikt. Als je op de afbeelding klikt wordt je naar de Kippengids geleid. Dit is een gids voor en door kippenliefhebbers. Alles is erin te vinden; van bouwtekeningen tot tips en adviezen voor het houden van kippen.

Dus als je een kippenhok wil maken zul je er heel veel plezier aan beleven. Er staan bouwtekeningen in voor kippenrennen en kippenhokken in alle vormen en maten. Iedereen kan dus vinden wat hij zoekt.

kippenren bouwen
De Kippengids

Kippenliefhebbers

Deze gids is gemaakt door timmerman Fred Schouten. Hij is niet alleen timmerman, maar ook een fervent liefhebber van kippen. Hij heeft al eerder een pakket op de markt gebracht met bouwtekeningen; namelijk Freds Bouwtekeningen. Dit pakket bevat ongelofelijk veel bouwtekeningen voor elk gewenst bouwproject.

Omdat het hem opviel dat kippenhokken verreweg de populairste bouwwerken zijn heeft hij zijn assortiment voor kippen uitgebreid, door de Kippengids te maken. Dit boek is gespecialiseerd in alles wat met kippen te maken heeft. Dus ook voor een kippenren bouwen moet je dit boek hebben.

De maker heeft zelf een heleboel hokken en rennen ontworpen en gebouwd. Daarna is hij er tekeningen van gaan maken die jou helpen het bouwproject tot een succes te maken. Deze tekeningen zijn geschikt voor klussers van elk niveau. Of je nu al jaren zelf timmert of nog nooit een hamer hebt aangeraakt; het doet er niet toe. Iedereen kan er zo mee uit de voeten.

Het is onbegonnen werk om zomaar te gaan bouwen, zonder voorbeeld. Je gaat geheid fouten maken en dit gaat frustratie opleveren. Je materiaal kun je weggooien en je kunt weer opnieuw beginnen.

Geld besparen

Daarom zeg ik; gebruik de werktekeningen. Je gaat hier eindeloos geld mee besparen. Ga maar na. Hoeveel zou je betalen voor een kant-en-klaar kippenhok? Zeker een paar honderd euro. Daarnaast moet je het ook nog vervoeren (en het past natuurlijk niet in de auto) of laten bezorgen (wat nog meer geld kost). Bouw je hem zelf?

Dan ga je lekker in de tuin zitten en maak je er een leuk project van. Je hoeft alleen de materialen te kopen en die kun je als je slim bent zeer goedkoop op de kop tikken. Zo kun je een hele hoop geld besparen. En heb je de smaak te pakken? Vind je het klussen leuk?

Check dan ook eens dit pakket:

10.000 bouwtekeningen in één pakket. Voor elk bouwwerk!

Hiermee kun je écht veel geld gaan besparen. Niet alleen kippenhokken zijn hierin vertegenwoordigd, maar bijvoorbeeld ook hangmatstandaarden en bedden. Je kunt het serieus zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Veel plezier ermee!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *