Hondenmand zelf maken? Goed idee! Hier vind je je bouwtekeningen!

Hondenmand zelf maken? Gelijk heb je. Waarom veel geld betalen als je er zelf eentje in elkaar kunt zetten? Hier een voorbeeld van een bouwtekening en een hond die dankbaar gebruikt maakt van de creatie van zijn baasje:

hondenmand zelf maken

Zo zou een mand eruit kunnen komen te zien. Als je hem zelf maakt kun je hem natuurlijk afstemmen op de grootte van je hond en de ruimte waarin hij moet komen te staan.


hondenmand zelf maken 2

Hierboven een bouwtekening voor een mand zoals die waar de hond op het eerste plaatje in ligt. Een geslaagd bouwproject begint bij een goede bouwtekening! Een hondenmand zelf maken lijkt misschien makkelijk, maar zonder bouwtekening ga je sowieso de mist in.

Hondenmand zelf maken

Goed, dus hoe ga je die hondenmand zelf maken? Wat ik elke doe-het-zelver aanraad: met de bouwtekeningen van Fred. Klik maar eens op een van de plaatjes, dan wordt je naar zijn webpagina gedirigeerd.

Ik zal kort uitleggen wat het inhoudt. Fred is een timmerman met letterlijk tientallen jaren ervaring. Hij timmert en klust al bijna zijn hele leven.

In die lange periode heeft hij natuurlijk heel wat ervaring opgedaan met meubels en andere dingen in elkaar zetten. Ook is hij ze zelf gaan ontwerpen, én is hij daar bouwtekeningen voor gaan maken. Dit om andere mensen ook in staat te stellen zulke bouwwerken te maken.

Nu heeft hij al die bouwtekeningen in een pakket gebundeld en is dat tegen een spotprijs te koop. Ruim tienduizend tekeningen in één pakket:

Freds tekeningen


De uitkomst

Hoe werkt dat dan? Zo: je koopt het pakket. Je krijgt direct toegang tot het ledengedeelte waarin alle tekeningen staan. Je kunt vervolgens op categorie selecteren en de tekeningen direct downloaden. Dit betekent dat je zo overal ter wereld kan openen op verschillende apparaten. Alleen even downloaden.

En je kunt straks al direct aan de slag! En, niet goed? Geld terug. Geen gelazer.

Veel plezier ermee!

PS. Veilig klussen? Dat doe je zoals ik omschrijf in mijn blog daarover.

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *