Prieel maken? Hier heb je goede bouwtekeningen voor jouw eigen prieel!

Zelf een prieel maken is een uitstekend plan. Waarom zou je een hele boel geld gaan betalen als je ook zelf aan de slag kunt? Het is in feite niet meer dan een overdekking van een terras. Zelf maken is dus uitstekend mogelijk, maar je moet het wel goed doen!

Zelf een prieel maken

Maar hoe doe je dat goed? Zie de volgende tekening:

prieel maken

Hier kun je deels zien hoe je een prieel maakt. Het is van het grootste belang om bouwtekeningen te gebruiken want als je dat niet doet is de kans zeer groot dat je dure fouten gaat maken.

Klik eens op de afbeelding, dan kom je bij de bouwtekeningen van Fred uit. Hij is een gerenommeerd klusser en heeft zelf meer dan 10.000 bouwtekeningen gemaakt en allemaal in één pakket gestopt. Alles wat je zelf zou willen maken is mogelijk met dit pakket. Wat te denken van een loungebank? Of een steigerhouten tafel? Zelf voor schuren en huizen zitten er bouwtekeningen in het pakket.

Meer over Freds Bouwtekeningen

Als je dit pakket hebt hoef je nooit meer te zoeken naar geschikte tekeningen. Ken je dat? Dat je op internet aan het zoeken bent maar na een uur nog niks gevonden hebt? Frustrerend. Dat hoeft niet meer nadat je de tekeningen van Fred hebt. Hiermee kun je voortaan alles zelf in elkaar zetten.

Uitkomst

Dit is een uitkomst. Je bespaart eenvoudig honderden of misschien wel duizenden euro’s. Simpelweg omdat je nooit meer te dure kant-en-klare dingen hoeft te kopen.

Daarnaast is het zelf maken ook nog leuk om te doen. En ben je bang dat je er niet uitkomt? Dan kun je altijd om hulp vragen aan Fred in hoogst eigen persoon.

En vind je het allemaal uiteindelijk toch niks? Dan krijg je zonder gelazer al je geld terug. Geen enkel risico dus.

Banner van Fred

Veel plezier!


Bouwtekeningenpakket

Meer informatie

 

Direct Freds site bezoeken

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *