Krabpaal maken voor je kat? Hier vind je de bouwtekeningen! Succes!

Wil jij zelf een krabpaal maken zodat jouw kat niet meer aan de bank hoeft te krabben? Goed idee. Bespaar een hoop geld door er gewoon zelf eentje te maken.

Zelf een krabpaal maken

krabpaal maken

Dit is een van de bouwtekeningen die je kunt gebruiken. Zelf een krabpaal maken hoeft absoluut niet moeilijk te zijn, zeker niet als je een goede tekening hebt.

Als je erop klikt kom je uit bij de webpagina van Fred Schouten. Fred heeft in zijn jaren als doe-het-zelver duizenden bouwtekeningen gemaakt en in een pakket gedaan. Het zijn er meer dan 10.000.. Inderdaad. Dit is belachelijk veel.

Meer Informatie

 

Hij heeft járen ervaring met zelf meubels maken. In die jaren is hij vooral bezig geweest met zelf ontwerpen en er daarna weer bouwplannen van te maken. Heldere en duidelijke tekeningen waar je zo mee aan de slag kunt.

Nooit meer hoeven zoeken

Wat is nu het mooie aan dit pakket? Je hoeft nooit meer op zoek naar bouwtekeningen! Alles heb je voortaan bij de hand. Stel dat je zelf een biljarttafel wil maken. Dan zijn daar tekeningen voor. Of een bed. Of een tafel.

Het maakt niet uit wat je wil, Fred heeft overal aan gedacht. Nooit meer op zoek naar tekeningen. Nooit meer los geld betalen voor een bouwplan. Ook hoef je het niet meer te doen met slechte en incomplete tekeningen. Kortom, een aanrader.

Werp eens een blik op zijn site

Wat ook nog even gemeld moet worden; het zijn stuk voor stuk heldere bouwtekeningen. Je kunt er zo mee aan de slag. Maar kom je er niet uit? Geen probleem. Fred kan je persoonlijk helpen.

Daarnaast is ervoor gezorgd dat er geen risico meer voor je bij zit. Niet tevreden is geld terug. Zo kun je het pakket gewoon uitproberen zonder dat je het risico loopt ontevreden te zijn.

Veel plezier!


Bouwtekeningenpakket

Niet goed = geld terug

Nu downloaden

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *