Bouwtekening picknicktafel

Ben jij op zoek naar een bouwtekening picknicktafel? Goed dat je op deze site beland bent. Hier vind je een goede bouwtekening zodat jij zelf een picknicktafel kan gaan bouwen. Het zelf bouwen van een picknicktafel is een leuke bezigheid, plus het is veel goedkoper dan er eentje kant-en-klaar te kopen.

Uiteraard heb je hiervoor een geschikt bouwplan nodig voor het bouwen van een picknicktafel. Zonder bouwtekening picknicktafel gaan bouwen is een slecht idee; de kans is groot dat het mislukt en je dus weer opnieuw kunt gaan beginnen en weer nieuw hout moet gaan kopen.

Bouwtekening picknicktafel

bouwtekening picknicktafel

Zonder bouwtekening gaan bouwen is zoals gezegd geen optie. Bovenstaande afbeelding komt NIET uit het bouwtekeningenpakket van Fred, maar toch wil ik je even op het bestaan van Freds Bouwtekeningen wijzen.

Fred Schouten heeft al jarenlang ervaring als doe-het-zelver en heeft enorm veel bouwwerken ontworpen en er bouwtekeningen van gemaakt. Het zijn stuk voor stuk duidelijke bouwtekeningen waar iedereen zo mee aan de slag kan. Ook al heb je geen ervaring met klussen, jij zet hiermee zo een picknicktafel in elkaar.

Oh ja, in het pakket zitten ruim 10.000 bouwtekeningen! Alles waar je ooit een bouwtekening voor nodig zult hebben is erin te vinden. Een konijnenhok? Een schuur? Een picknicktafel? Een houten hoekbank? Alles wat je maar kunt bedenken is in Freds Bouwtekeningen te vinden en alles is zo ontworpen dat het kinderspel wordt om een nieuw bouwproject tot een succes te maken.

Meer Informatie

 

Ik raad je aan om even een kijkje op de site van Fred te nemen. Nog iets handigs om te weten; wanneer het je niet bevalt krijg je gewoon je geld terug. Zonder dat je hiervoor een reden hoeft aan te geven. Niet tevreden = geld terug. Zo simpel is het.

Daarnaast komen er regelmatig nieuwe bouwtekeningen bij en kun je Fred altijd om hulp vragen als je ergens niet uitkomt. Bovendien kun je de bouwtekeningen na aankoop direct downloaden dus kun jij over 5 minuten al aan het bouwen zijn!

Neem dus snel een kijkje op zijn site!

Check hier de site van Fred
Check hier de site van Fred

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *