Bar maken? Niet zonder goede bouwtekening! Bekijk deze

Een eigen bar maken is een geweldig idee. Wie in zijn huis of tuin een bar wil hebben kan natuurlijk voor de dure optie gaan en er eentje kopen. Beter is het echter om er zelf eentje te maken. Hoe? Met een goed bouwplan natuurlijk. Ga nooit aan de slag zonder helder voor ogen te hebben wat je moet doen want dan gaat het mislukken.

Voor goede tekeningen raad ik je aan om eens op de site van Fred Schouten te gaan kijken.

Bar maken

Om een goede bar te kunnen maken moet je zoals gezegd goede bouwtekeningen hebben. Ik zal je wat meer vertellen over Fred. Fred is een doe-het-zelver. Hij maakt al jarenlang meubels en andere houten bouwwerken. Nu heeft hij alle bouwtekeningen die hij ooit ontworpen heeft in een pakket gedaan; Freds Bouwtekeningen.

In het pakket zitten meer dan 10.000 bouwtekeningen..

Bouw het lekker zelf

Inderdaad, het zijn er belachelijk veel. Het maakt niet uit wat je van plan bent te gaan bouwen, overal heeft hij een bouwtekening voor. Een hondenhok? Een schuur? Plantenbak of een ligbank? Het maakt niks uit, alles is in het pakket vertegenwoordigd. En een eigen bar maken is dus ook gewoon mogelijk. Eigenlijk hoef je dus nog maar zelden zelf iets te kopen, want je kunt nu gewoon zelf aan de slag. Een leuke nieuwe hobby lijkt me.

Meer Informatie

Je betaalt éénmalig een paar tientjes en je hoeft nooit meer op zoek naar een geschikte tekening. Voortaan maak je alles zelf en bespaar je heel veel geld. Simpel als dat. En bevalt het niet? Krijg je gewoon direct al je geld terug.

Hoe dan ook, check zijn site eens en kijk of het je wat lijkt!

Bouwtekeningenpakket

Voordelen eigen bar maken

Je eigen bar maken is natuurlijk leuk om te doen. Het mooie van een bar is dat het niet een extreem groot project is, maar iets dat redelijk snel klaar kan zijn. Als jij begin van de week begint met het bouwen van je bar, dan is de kans zeer groot dat je hem in het weekend al kunt gebruiken. Het is een relatief makkelijk project, waar je veel plezier van gaat hebben. Nodig je vrienden maar vast uit.

Een tweede leuke bijkomstigheid; je kunt zelf bepalen waar je de bar neerzet. Wil je hem in je woonkamer? Kan! Maar, je kunt je bar ook buiten in de tuin maken. Voor in de zomer, als het warm is en je ’s avonds zin hebt in gezelligheid.

Daarnaast hoeft een bar maken helemaal niet veel te kosten. Wanneer je besluit een bar te kopen of te laten maken, ben je een hoop geld kwijt. Met de juiste bouwtekeningen doe je het gewoon zelf en hoef je niet al je geld over de balk te smijten. Je betaalt alleen de materialen en eventueel het gereedschap. Een bar maken is gewoon goed te betalen en je hebt er veel plezier van.

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *