Kas bouwen? Hier moet je zijn! Deze bouwtekeningen heb je nodig. Suc6!

Wil jij zelf een kas bouwen? Dan ben je op de goede plek beland. Hier zie je namelijk een aantal bouwtekeningen voor het realiseren van jouw projecten en ik laat je zien waar je de beste bouwtekeningen vindt.

kas bouwen

Als je op het plaatje klikt ga je naar de webpagina van Fred. Fred Schouten is een timmerman met ongekend veel ervaring. Hij heeft duizenden bouwwerken ontworpen en in elkaar gezet. Vervolgens heeft hij van al deze bouwwerken heldere en overzichtelijke bouwtekeningen gemaakt zodat elke klusleek ermee aan de slag kan.

Bouwtekeningenpakket

Kas bouwen

Om een kas te bouwen heb je dus nodig; materialen en het pakket Freds Bouwtekeningen. In het pakket zitten meer dan tienduizend (!) tekeningen dus voortaan kun je alles zelf gaan maken. Een hangmatstandaard zelf maken is geen enkel probleem. Een kippenhok bouwen evenmin.

Inderdaad, voor elk denkbaar project zitten er tekeningen in het pakket. De tekeningen zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Je hoeft geen ervaring te hebben met timmeren, want ze zijn zo gemaakt dat ook beginners ermee aan de slag kunnen.

Een kas bouwen gaat jou dus sowieso lukken. Maar niet alleen dat. Heb je bijvoorbeeld een bouwtekening biljarttafel nodig? Ook dan zit je goed bij onze vriend Fred.

Denk je eens in hoeveel geld je zou kunnen gaan besparen als je voortaan alles zelf gaat maken.. Betaal jij honderden euro’s voor een tuintafel met bijpassende stoelen of maak je het gewoon zelf? Ik zou voor dat laatste gaan als ik jou was. Nooit meer honderden (of zelfs duizenden) euro’s neertellen voor een meubel. Gewoon zelf aan de slag! Goedkoop en leuk om te doen.

Kijk hier wat Fred nog meer allemaal in zijn pakket heeft zitten

Oja, bevalt het toch niet? No problem. In dat geval krijg je gewoon al je geld terug. Simpel! Veel kluspleizier!

About the author

Hallo, mijn naam is Gerrit en ik ben oprichter en eigenaar van Houtbouwtekening.nl. Deze website is voortgekomen uit mijn passie voor timmeren en klussen. Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman en heb veel ervaring met het ontwerpen en in elkaar zetten van allerlei meubels en andere bouwwerken. Deze site ben ik gestart om mensen te helpen ook de mooiste dingen zelf te gaan maken. Veel plezier ermee! En als je vragen hebt, laat het me weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *