Zelf boekenkast maken? Hier je bouwtekeningen! Heel makkelijk. Klik hier!

By | November 8, 2016

Zelf boekenkast maken? Eenvoudig! Een boekenkast kun je heel makkelijk zelf maken, zonder dat je er honderden euro’s aan kwijt bent! Hier een voorbeeld van een goede bouwtekening:

zelf boekenkast maken

Een voorbeeld van een goede bouwtekening. Klik erop voor meer!

Een boekenkast is een verrijking van elke kamer. Bovendien is het een makkelijk zelf te maken object. Klik maar eens op de tekening hierboven, dan zie je het beste bouwtekeningenpakket dat verkrijgbaar is.

Zelf boekenkast maken

zelf boekenkast maken

Mooi eindresultaat?

Zelf boekenkast maken is een zeer goed idee. Zelf maken is sowieso altijd erg verstandig. Een boekenkast uit de winkel kan je al snel meer dan honderd euro kosten. Gelukkig ben jij slimmer dan dat.

Als je op een van de tekeningen geklikt hebt heb je de site van Fred onder ogen gehad. Hij biedt het beste pakket bouwtekeningen aan. Meer dan tienduizend tekeningen in één pakket! Dit betekent het volgende:

Alle bouwtekeningen die je ooit nodig zal hebben in één pakket!

Hiermee bedoel ik dus niet alleen voor een boekenkast. Nee, ook een bouwtekening biljarttafel  zit erbij. En bijvoorbeeld ook een loungebank zelf maken kan. En nog veel meer. Meer dan tienduizend.. Dus alles wat je ooit nodig zal hebben vind je in het pakket.

Eindeloos besparen

Dit betekent in feite dat je nooit meer dingen hoeft te kopen! Je kunt alles gewoon eenvoudig zelf maken. Overzichtelijke bouwtekeningen die erg helder zijn en erg makkelijk te gebruiken. Zelf voor onervaren klussers!

En wie is die Fred dan wel niet? Fred is een timmerman met buitengewoon veel ervaring. Niet alleen met timmeren. Nee, vooral met ontwerpen en uittekenen! Het resultaat mag er dan ook zijn.

Overigens worden er steeds nieuwe tekeningen aan toegevoegd! Check de site voor een aantal voorbeelden.

En, niet goed is geld terug. Zonder verdere vragen. Geen risico’s en alleen maar tevreden klanten.

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *