Steigerhouten bed maken? Hier heb je de beste bouwtekening

By | June 21, 2016

Wil jij een steigerhouten bed maken? Dan is het heel goed dat je naar een geschikte bouwtekening op zoek bent. Als er iets onverstandig is dan is het wel om zonder een goede werktekening aan de slag te gaan. Het risico daarmee is te groot dat je bijvoorbeeld meetfouten en zaagfouten maakt waardoor je weer nieuw hout aan kunt gaan schaffen. Dure grap! Ook zal het je veel frustratie opleveren, zodat je uiteindelijk alsnog je project stopzet en het voor gezien houdt.

Er zijn jammer genoeg erg veel slechte bouwtekeningen in omloop. Op het internet wemelt het er helaas van. Trap hier niet in, maar zorg ervoor dat je zeker weet dat je een goede hebt.

Zelf meubels maken is natuurlijk ook nog eens erg leuk om te doen. Daarnaast geeft het je veel voldoening en bespaart het je heel veel geld. Dus jij gaat een steigerhouten bed maken? Lees dan verder.

Steigerhouten bed maken

steigerhouten bed makenHier zie je een mooi voorbeeld van hoe een steigerhouten bed eruit kan komen te zien. Het heeft een erg warme look en een stoer uiterlijk. Door het ruige steigerhout past het mooi in elke kamer en geeft het een unieke uitstraling.

Nu is het zo dat als je zo’n soort bed kant en klaar in een meubelwinkel koopt je er erg veel geld voor neer moet tellen. Terwijl het eigenlijk helemaal niet moeilijk is om zelf te maken! Eigenlijk is het dus erg zonde om zoveel te betalen als het ook veel goedkoper kan.

Hoe dan?

De bouwtekeningen van Fred Schouten. Fred heeft een bouwtekeningenpakket samengesteld met alle bouwtekeningen die je ooit nodig zal hebben. Voor werkelijk alles heeft hij een werktekening ontworpen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, als je dit pakket hebt, is het exact na te doen! Makkelijker kan niet.

Alvast veel plezier!

Banner van Fred


Kijk hier nog eens naar de bouwtekeningen:

Bouwtekeningen pakket

Niet goed = geld terug!

Meer dan 10.000 tekeningen!

Nu downloaden

Meer Informatie

3 thoughts on “Steigerhouten bed maken? Hier heb je de beste bouwtekening

  1. Pingback: Terrasoverkapping zelf maken? Niet zonder bouwtekening! Check hem hier

  2. Pingback: Bouwtekening konijnenhok nodig? Vind ze allemaal hier! Veel plezier!

  3. Pingback: Kapstok maken? Goed idee! Hier vind je de beste bouwtekeningen, succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *