Steigerhout kast maken! Hier je bouwtekening

By | June 29, 2016

Als je een steigerhout kast maken wil moet je hier zijn. De juiste bouwtekeningen hebben is van cruciaal belang, dus lees verder.

Wie klust zonder bouwtekening gaat sowieso de mist in. Voor een steigerhout kast maken moet je niet zomaar uit de losse pols beginnen met bouwen. Nee, je moet een bouwplan hebben. Aan dit bouwplan ga ik je helpen.

Steigerhout kast maken

steigerhout kast makenZiet er mooi uit toch, zo’n kast van steigerhout? Het heeft een mooie, ruige en stoere look. Het geeft je kamer een unieke uitstraling en daarbij voelt het heel warm aan door de warme stijl van het hout.

Zoals ik al meldde moet je niet gaan klussen zonder tekening. De tekeningen die ik aanraad om te gebruiken zijn die van Fred Schouten.

Fred heeft jaren ervaring met klussen. Dingen in elkaar zetten, ontwerpen, bedenken, uittekenen, noem maar op.

 

Alles is mogelijk

In de loop der jaren heeft FredĀ een pakket samengesteld met allerlei bouwtekeningen. Er zitten er meer dan 10.000 (!) in. Dat is een hoop inderdaad. Alles wat jij ooit gaat bedenken om zelf te bouwen is mogelijk met dit pakket. Kasten, tafels, kippenhokken, noem maar op. Maar ook een schuur, of zelfs een huis. Niks is te gek.

Meer Informatie

 

Daarnaast is het fijn om te weten dat de tekeningen voor iedereen geschikt zijn. Of je nu weinig tot geen ervaring hebt of al jaren zelf aan het klussen bent, deze bouwtekeningen zijn zo gemaakt dat iedereen ermee uit de voeten kan.

En mocht je ergens niet uitkomen, kun je Fred hoogst persoonlijk om hulp vragen.

Daarnaast is het zo dat je alle bouwtekeningen die je OOIT nodig zult hebben al in bezit hebt. Ook wanneer je een steigerhout kast maken wil. Je hoeft dus nooit meer op zoek naar tekeningen en ook nooit meer los te betalen voor een bouwtekening die je wil gebruiken.

Meer Informatie

Wil je direct naar de site van Fred worden gebracht? Klik dan op onderstaande banner:

Banner van Fred

 

 

One thought on “Steigerhout kast maken! Hier je bouwtekening

  1. Pingback: Kapstok maken? Goed idee! Hier vind je de beste bouwtekeningen, succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *