Picknicktafel zelf maken? Bekijk hier een bouwtekening!

By | May 30, 2016

Wil jij een picknicktafel zelf maken? Goed idee! In de zomer is het fijn om zo’n ding in je tuin te hebben staan, zodat je daar lekker aan kunt eten en drinken. Ook kun je hem binnen gebruiken, als je genoeg ruimte hebt tenminste!

Het zelf bouwen van tuinmeubilair is een leuke bezigheid die je veel geld bespaart en je veel voldoening geeft. Wel is het essentieel dat je hiervoor een geschikte bouwtekening gebruikt. Zonder bouwtekening gaan bouwen levert je alleen maar frustratie op en gaat je onnodig veel geld kosten wanneer je bouwmaterialen verkeerd gebruikt en daardoor nieuwe moet gaan kopen.

Picknicktafel zelf maken

Goed. Een goede bouwtekening is dus essentieel. Hieronder vind je een voorbeeld van een tekening die je kunt gebruiken voor het bouwen van een picknicktafel.

picknicktafel zelf maken

Dit is een voorbeeld van een bouwtekening van een picknicktafel. Als je erop klikt ga je direct naar de website van Freds Bouwtekeningen. Fred is een man die al jaren zelf meubels en andere alle denkbare dingen van hout ontwerpt en er bouwtekeningen van maakt.

Hij heeft ruim 10.000 bouwtekeningen gemaakt en deze allemaal samengevoegd in een pakket: Freds Bouwtekeningen. Ongeveer alles wat je mogelijk van hout kan maken zit erin; van picknicktafel tot konijnenhok tot schuur tot steigerhouten loungeset.

Zoals ik al zei is het gebruiken van een bouwtekening essentieel en ga je het zonder niet redden.

Het bouwtekeningenpakket van Fred is zó uitgebreid dat je nooit meer ergens anders naar bouwtekeningen hoeft te zoeken. Het zijn allemaal hele duidelijke bouwtekeningen waarmee iedereen uit de voeten kan. Met dit pakket maak jij voortaan alles zelf en ga je honderden of zelfs duizenden euro’s besparen.

Dus wil jij een picknicktafel zelf maken? Check dan zeker deze website eens! Wat ook erg fijn is aan Fred; als je ergens niet uitkomt kun je hem altijd om hulp vragen. Hij staat altijd voor je klaar.

Bekijk nu Freds site

Check hier de site van Fred

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *