Carport zelf maken? Check hier de bouwtekeningen die je nodig hebt!

By | January 31, 2017

Wil jij een carport zelf maken? Dan zit je hier absoluut goed. Ik laat je namelijk de bouwtekeningen zien die je nodig hebt:

carport zelf maken

Zo zou jouw carport eruit kunnen komen te zien!

Een carport zelf maken is goed te doen. Maar, je moet wel de juiste bouwtekeningen hebben. Wie zonder deze tekeningen aan de slag gaat komt voor nare verrassingen te staan. Voorkom dit soort ongemakken en check de volgende bouwtekeningen:

Het bouwtekeningenpakket

Carport zelf maken

Klik maar eens op een van de afbeeldingen. Je wordt naar Freds pagina gebracht. Fred is een timmerman die van alle markten thuis is.

Hij heeft een pakket samengesteld met alle bouwtekeningen die hij in de loop der jaren gemaakt heeft. Hij bedenkt bouwwerken, hij bouwt ze en maakt er bouwtekeningen van zodat jij ze gemakkelijk na kunt bouwen. Zonder ervaring met klussen!

Het pakket is zo uitgebreid (meer dan tienduizend tekeningen!) dat alles erin vertegenwoordigd is. Een hangmatstandaard zelf maken is geen probleem meer. Een kippenhok ook niet. Het maakt niet uit wat je wil, het is mogelijk.

Stel je voor dat je een carport gaat bouwen. Als je dit laat doen ben je makkelijk honderden euro’s lichter. Doe je het echter zelf, dan kost het je veel en veel minder! Alleen de bouwmaterialen moet je zelf kopen. Overigens kan dit ook erg goedkoop, als je het een beetje handig doet.

Ga een carport zelf maken, en daarna ook nog allemaal andere dingen. Je kunt eindeloos geld gaan besparen door eenmalig deze investering te doen. Bedenk je eens wat je allemaal met je bespaarde geld kunt gaan doen..

Mocht je het trouwens toch geen goede aankoop vinden, dan krijg je gewoon al je geld terug. Zonder vragen. Zo loop je dus geen enkel risico.

Veel bouwplezier toegewenst. Oja, lees ook even mijn blog over veilig klussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *