Bouwtekening tafel steigerhout nodig? Kijk op deze site!

By | May 14, 2016

Bouwtekening tafel steigerhout aan het zoeken? Dan ben je op deze site aan het juiste adres. Allereerst; goed idee dat je een doe-het-zelf-project gaat starten. Zelf dingen bouwen is een stuk leuker én goedkoper dan kant-en-klaar kopen!

Wel heb je voor het zelf maken van een tafel van steigerhout een goede bouwtekening nodig. Zonder bouwtekening gaan bouwen.. is een slecht idee; het zal je veel frustratie opleveren. Daarnaast is het zonde als je fouten gaat maken waardoor je hout weg moet gooien en dus geld (en tijd!) aan het verspillen bent. Des te langer duurt het voordat jij aan je zelfgemaakte tafel zit.

Bouwtekening tafel steigerhout

bouwtekening tafel steigerhout

Dit is een voorbeeld van een bouwtekening van een tafel. Deze komt NIET uit het pakket van Fred.

 

Dit is een voorbeeld van een bouwtekening van een tafel. Als je erop klikt wordt je naar de website van Fred Schouten gebracht. Fred is een echte klusser die jarenlange ervaring heeft met het ontwerpen van onder andere meubels en het maken van bouwtekeningen ervan. Je kunt het zo gek niet bedenken of Fred heeft er een ontwerp en een bouwtekening voor gemaakt.

Het zijn allemaal hele mooie en overzichtelijke bouwtekeningen. Iedereen (ook mensen zonder doe-het-zelf-ervaring) kan met de bouwtekeningen van Fred uit de voeten. Het zijn er meer dan 10.000! Dus wil jij een schuur bouwen? Een picknicktafel maken? Een kippen- of konijnenhok? Een steigerhouten hoekbank? Een tuinstoel? Allemaal geen enkel probleem.

Kom je er niet uit? Ook geen punt. Je kunt Fred altijd om hulp vragen.

Ook komen er regelmatig nieuwe bouwtekeningen bij, én krijg je al je geld terug als het pakket je toch niet bevalt. Ik kan je heel erg aanraden om het pakket aan te schaffen. Je zult nooit meer andere bouwtekeningen nodig hebben! Voortaan maak jij alles zelf.

Er zijn teveel slechte bouwtekeningen in omloop. Ze zijn veel te gedetailleerd, of juist te schematisch. Soms zijn ze incompleet en in sommige gevallen kloppen ze gewoonweg niet. Het is heel erg zonde om je tijd en je geld daaraan te verspillen.

Ik raad je dus van harte aan eens een kijkje op de site van Fred te nemen

Check hier de site van Fred

Check hier de site van Fred

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *